Uslovi prodaje

Uslovi prodaje

1. Cene su ažurirane podacima iz Maloprodajnog cenovnika za tekuću sezonu (2020/2021)

2. Cene su izražene sa uračunatim PDV-om. U cenu nije uključen trošak dostavljanja (poštarina) koji kupac plaća prilikom preuzimanja robe.

3. Pravo da kupuju u e-Prodavnici imaju jedino fizička lica (potrošači) radi zadovoljavanja ličnih potreba ili potreba domaćinstva.

4. Informacija o dostupnosti proizvoda (lager) u online prodavnici je informativnog karaktera i može odstupati od stvarnog stanja (dostupnosti) u maloprodajnom objektu. Slanjem porudžbenice Institut ne garantuje da je proizvod u tom trenutku dostupan. U slučaju odstupanja Institut će kupca obavestiti o ovoj činjenici.

5. Isporuka (dostavljanje) robe kupcu vrši se korišćenjem usluge kurirske službe koju određuje Institut.

6. Kupac prilikom uručenja robe plaća cenu robe (u gotovini pouzećem) i poštarinu (troškove dostavljanja), prema važećem cenovniku kurirske službe. U korpi je trošak dostavljanja izražen kroz vrednost poštarine (isporuka kurirskom službom). Vrednost poštanskih troškova je informativnog karaktera i zavisno od specifičnosti pošiljke kurirska služba može obračunati drugu vrednost. Nakon unošenja adrese za dostavu i potvrđivanja načina dostavljanja vrednost "Ukupno" u korpi obuhvata i cenu robe i troškove dostavljanja.

7. Institut za povrtarstvo kupcu dostavlja robu i fiskalni isečak (račun).

8. Kupac izborom opcije "Prihvatam uslove prodaje" izražava saglasnost da ovi uslovi budu primenjeni.

9. Potrošač ima pravo da vrati robu u roku od 14 dana od dana prijema robe, sa ili bez navođenja razloga. U ovom slučaju prodavac će izvršiti povraćaj uplaćenog novca od strane potrošača. Povraćaj novca se vrši nakon fizičkog vraćanja robe.  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora Izjavom o povraćaju robe. Potrošač snosi direktne troškove vraćanja robe. S obzirom na prirodu robe (seme), roba se vraća u neotvorenoj ambalaži (kesicama).Naziv pružaoca usluga: Institut za povrtarstvo Smederevska Palanka

Sedište pružaoca usluga: Smederevska Palanka, ul. Karađorđeva br. 71

Kontakt email adresa: info@institut-palanka.rs, kontakt telefon: 026/317-170

MB: 20206918 , PIB: 104648345 , Br. PDV: 275659531

Upis u registar Privrednog suda u Požarevcu 5-309-00

Registar proizvođača semena: R.br.up. 10-003/97 , Rešenje MPŠV RS, Registar dorađivača semena: R.br.up. 048-10/06-11 , Rešenje MPŠV RS